Kunniamaininnat

  • Vuoden yrittäjänainen 2011 Salossa, Päivi Isopuro
  • Halikon yrittäjäpalkinto 2015
  • pronssinen Halikko-mitali, 2015

Montessori-päiväkoti Aurinkoleijona Oy perustettiin 1.8.1998 ja on Varsinais-Suomen ainoa Montessori-päiväkoti. Yrityksen perustivat omistajat Annikka Isopuro (äiti) ja Päivi Isopuro (tytär).

Ryhmät

Halikon yksikkö muutti kesällä 2015 Pirkkatorin kiinteistöön ja siellä avattiin elokuussa 12-paikkainen pienten ryhmä 9 kk-3-vuotiaille. Halikon 3-6-vuotiaiden ryhmä on 28-paikkainen. Salon yksikkö on 42-paikkainen, 3-6-vuotiaille.

Meillä sisarukset pääsevät samaan ryhmään, koska 3-6-vuotiaat toimivat yhdessä.

”Lapsen paras opettaja on toinen lapsi”.

Salon yksikön lapset on jaettu neljään pienryhmään: tiikereihin, gepardeihin, panttereihin ja leijoniin. Halikon pienet on jaettu kolmeen pienryhmään. Paikkavaraukset p. 0400 723 012 Päivi Isopuro.

Hoitomaksut 1.8.2016

Hoitomaksuun saa KELA:n yksityisen hoidon tukea sekä salolaiset perheet kunnallista tukea. Monissa kunnissa on käytössä kunnallinen tuki, mutta sen määrä vaihtelee.

Kokopäivähoitomaksu on 350 EUR/kk, osapäivähoito 20h/vko 210 EUR/kk. Maksu on n.50 euroa kalliimpi kuin kunnallinen päivähoito. Käytössä on sisaralennus. Esiopetus on maksutonta. Materiaalimaksu on 120 EUR/vuosi/lapsi. Jonomaksu on 20 EUR, joka maksetaan kerran.

Materiaalimaksulla mahdollistetaan askartelumateriaalien sekä montessorimateriaalien hankinta. Erityisesti sillä katetaan jokakeväisten projektien kuluja esim. ulkopuoliset vierailijat/ammattilaiset, roolipuvustus, rekvisiitta, musiikki, lavasteet jne. Esim. avaruusprojektissa käytimme äänitteen luomiseen ammattilaisäänittäjää/ masteroijaa ja äänityslaitteita. Kysy tarkemmat hoitohinnat Päiviltä.